Meestest ja ööriietest ja kingitustest

Olen juba varemgi öelnud, et end eksponeerida mulle väga ei meeldi, sõna võtta aga küll! Ühes intervjuus ütlesin kord, et tahaksin eesti meestele üht-teist soovitada, kuna paljud neist on ennasttäis ninatargad ega oska naisi hinnata, nii nagu nad seda vääriksid. Seega kui goodnews.ee portaali moetoimataja tegi mulle ettepaneku oma soovitustega avalikult lagedale tulla, olin sellega pikemalt mõtlemata nõus ja kirjutasin korraliku kilomeetrise kirjandi. Terava kriitikaga hoidsin seekord tagasi – ilmselt on üleüldine jõulumeeleolu mind ka pehmemaks teinud.

Tekst on tegelikult vabas vormis kirjutatud ja toimetaja on sinna sobivatesse kohtadesse küsimused vahele pikkinud. Huvitav lähenemine.

Meestest ja ööriietest ja kingitustest minu silme läbi saad lugeda siit.

Helen Allik Sleepwear

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s