Ssshhh! The bitch is sleeping!

Mulle meeldib, et tänapäeval veel jõuludeks kingitusi teha viitsitakse. “Tänapäeva” all mõtlen ma seda, et minuvanuste kingirohked jõulud jäävad umbes 20 aasta tagusesse aega, kui ise lapsed olime ja nüüd on meil (või siis neil, minul mitte) endal lapsed, kelle ümber jõulud ja kingituste tegemine keerleb. Samas on jõulude eelne aeg minu jaoks aastas kõige kiirem tööperiood ja mul on väga hea meel selle üle! Egoistlikult loomulikult selle pärast, et tööd jätkub, aga teisest küljest on eriti armas näha, kuidas inimestel on tahtmist ja viitsimist oma armsale emale, kallile sõbrannale või seksikale girlfriendile ööriideid kinkida. Viimase üle on mul eriti hea meel – et Eesti mees ei olegi alati ennasttäis ninatark, vaid on võimeline jõulude (või mis tahes muu tähtpäeva) puhul oma kallima nimel vaeva nägema ja talle tõeliselt armsa ja personaalse kingituse tegema – näiteks öösärk, pidžaama või kimono.  Tublid poisid!

Ööriiete kinkimine on päris suur žest, sellepärast mõtlesin välja ööaksessuaari, mis ei ole nii isiklik ja suur kingitus, aga siiski üliarmas – silmaklapid! Väike ja eriline kingitus sinu kallile inimesele või hoopis toredaks aksessuaariks kinkekarpi kimono varruka alla peidetuna:)

Silmaklapid

Silmaklapid

Pildistas Annika, Helen Allik Sleepwear silmaklappidega poseeris Liina ja tellida saab siit.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s