Intervjuu

HelenAllik

Disainer Helen Allik

Ma ei ole kunagi olnud eriline eneseeksponeerija. Kõik muutus, kui Helen Allik Sleepwear ööriiete brändiga alustasin. Sain aru, et ükskõik kui särav kollektsioon võib olla, ei jõua see ilma turunduse, reklaami ja pideva tähelepanu tekitamiseta inimesteni. Kollektsiooni ja moeshowde fotodega huvi tekitamine on üks asi, kuid intervjuud, kus küsimused ei hõlma ainult ööriiete teemat, vaid ka disainerit isiklikult, on hoopis midagi muud.

Minu esimene intervjuu oli aastal 2011 ajakirjale Buduaar, noorte tõusvate disainerite rubriigis. Kuna see oli esimene avalik intervjuu ja Helen Allik Sleepwear bränd oli alles alustamas, olin siiralt üllatunud, kuidas nad mu leidsid ja miks minust lugu teha soovisid. Samas praegu neidsamu küsimusi-vastuseid lugedes paistab silma tohutu enesekindlus. Väitsin, et ükski väljakutse ei ole liiga raske ja saavutused maitsevad tunduvalt paremini, kui selleks on tööd tehtud, vaeva nähtud ja pisaraid valatud ning et tahan saada Kate Middletoni lemmikdisaineriks:)

Viimase intervjuu tegemise soovile portaalilt goodnews.ee reageerisin samuti: “Kuidas nad mu leidsid?!” aga kuna värske kollektsioon oli kohe välja tulemas, oli see väga õigesti ajastatud pakkumine. “Kuidas sinust disainer sai” ja “kust inspiratsiooni ammutad” olid sellised küsimused, mida juba oodata oskasin,  aga “kui palju mehed hindavad naise ööriietust” ja “mida Eesti naistele soovitada tahaksid” olid sellised, mille üle veidi mõtlema pidin. Eesti meestele seevastu oleks küll üht-teist soovitada tahtnud, aga ehk avaneb mul selleks võimalus järgmises intervjuus!

Goodnews.ee portaalis ilmunud intervjuud saad lugeda siit. Vastuste tekst, muide, on muutmata, sõna-sõnalt selline, nagu mina selle kirjutasin.

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s