Kaks demmi ühel päeval

Öeldakse, et suur tükk ajab suu lõhki. Aga öeldakse ka, et julge pealehakkamine on pool võitu. Ja öeldakse, et kes palju teeb, see palju jõuab.  Usun, et elu ei saada õnnelikke juhuseid ja katsumusi kellelegi, kes nendega hakkama ei saa, nii et kui mulle pakuti võimalust näidata moedemmil oma kollektsiooni päeval, mil ühe demmi juba teises linnas kokku olin leppinud, ei mõelnud ma eriti pikalt. Kollektsioon oli valmis, modellid olemas ja kahtlemine on nõrkadele, seega võtsin kaks demmi samal päeval plaani ja tegin need ära!

Esimene üritus oli KEEP SIZE 40 Tallinnas Telliskivi loomelinnakus. Tegu oli terve päev kestva üritusega, kus Eesti disainerid müüsid oma loomingut ja toodangut ning toimusid mitmed moeshowd.  Korraldajad olid väga toredad, modellid hästi tublid ja kogu show läks väga hästi. Olen päris mitu moedemmi teinud, aga lõpuks esimest korda toodi mulle lilli! Aitäh mu armsale sõbrannale Monsale!

1421338_598168156898118_445656586_nKollektsioon kokku pakitud,  sõitsin edasi Tartusse. Ööklubis Maasikas toimub iga paari kuu tagant Ahvatluste Klubi nimeline üritustesari. See on mõeldud ainult naisterahvastele, keda paaritunnise ürituse vältel hellitatakse erinevate kokteilide ja snäkkide, auhindade ja moedemmidega. Kuna tulin Tallinnast otse eelmiselt ürituselt, magasin lavaproovi maha ja jõudsin koos kollektsiooniga kohale vahetult enne ürituse algust. Tantsuklubi Shaté tüdrukutega teen koostööd juba mitu aastat, usaldan neid ning nende laval esinemise oskust ja professionaalsust, seega ei muretsenud eriti. Kui uurisin, mis ja kuidas laval toimuma hakkab, teatas lavastaja Krõõt Kiviste: “See on üllatus! Aga väga äge üllatus!” Ja hetk hiljem: “Ah jaa…sa muide lähed täna koos modellidega lavale!” Tavaliselt ma seda ei tee, sest ööriiete kollektsioon, Shaté tüdrukute lavashow ja lõpus seal vahel jalutav disainer ei käi minu meelest kokku. Lõpptulemus oli rabav, tüdrukud olid säravad ja seksikad nagu alati ning lõpus nendega laval staaritseda oli ka väga äge!

Tervet Ahvatluste Klubis toimunud moedemmi galeriid saab näha siin.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s